Eerste Hulp Bij Je Nieuwe Gezin - Goyens, Maaike, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Een nieuw samengesteld gezin wordt met heel specifieke vragen geconfronteerd. Hoe zorg je dat iedereen zijn plek vindt in het nieuwe gezin? Wat is je rol als ouder en plusouder? Hoe puzzel je een haalbare gezinsplanning in elkaar? Ook juridische zaken als erfenissen, ouderlijk gezag en rechten van stiefouders zijn geen gemakkelijke materie. Dit boek vat alle belangrijke informatie samen én laat ouders en kinderen zelf aan het woord.
Keywords: Nieuwsamengestelde gezinnen