Hoogsensitief opvoeden : ontdek en versterk de talenten van je kind - Mertens, Melissa, ....-; Cattersel, Lies, ....-; Bogemans, Ann, ....- (Tielt : Lannoo, 2018)
Elk kind is uniek, en dat geldt natuurlijk ook voor een hoogsensitief kind. Die hoogsensitiviteit kan zowel de ouder als het kind laten struikelen. Als ouder is het soms even zoeken naar de juiste handleiding om de talenten van je kind tot bloei te laten komen. Dit boek wil je daarbij helpen. Hoogsensitief opvoeden biedt concrete handvatten aan die ouders kunnen grijpen als ze even de draad kwijt zijn. De auteurs vertrekken daarbij van de talenten van je kind, en helpen je aan de hand van voorbeelden, ervaringen van andere ouders en veel praktische tips verder op weg.
Keywords: Hooggevoeligheid; Hoogsensitiviteit; Opvoeden