Mindfulness in je relatie : geschenken van liefde en intimiteit - Dewulf, David, ....- (Tielt : Lannoo, 2011)
Mindfulness nodigt je uit om een milde, niet-oordelende houding in je leven te brengen. Dankzij deze houding kan je jezelf en anderen accepteren. Ook in de liefde kan die milde blik je helpen om je relatie te verdiepen en je seksleven een nieuwe dimensie te geven. Mindfulness in je relatie toont je stap voor stap hoe je een geschenk kan worden voor elkaar. Met inspirerende teksten, concrete voorbeelden en praktische tips helpt David Dewulf je op weg naar meer evenwicht en een diepe verbondenheid met je partner. Dit unieke boek bouwt verder op de hartelijke houding zoals onderwezen door de Boeddha, de liefdevolle communicatie in de traditie van Thich Nhat Hanh en mindful seks geïnspireerd door de oosterse tantra. Een aanrader voor wie zijn relatie een plaats in zijn hart wil geven.
Keywords: Mindfulness; Relaties