Meer dan intelligent : de vele gezichten van hoogbegaafdheid bij jongeren en volwassenen - Kieboom, Tessa, 1966-; Venderickx, Kathleen, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Niet elke hoogbegaafde gaat op dezelfde manier om met prestaties. De ene wordt er gelukkig van, de ander zet zich pas in als hij er het nut van inziet en nog een ander kan niet om met hoge verwachtingen.In dit baanbrekende boek leggen hoogbegaafdheidsexperts Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx de vele valkuilen bloot die aanwezig talent kunnen fnuiken. Maar ze reiken ook concrete tools aan die hoogbegaafden kunnen helpen om hun talenten te laten floreren en gelukkiger in het leven te staan.
Keywords: Hoogbegaafdheid