Digitale elektronica - Lostrie, Koen, ....- (Gent : Academia Press, 2014)
Dit boek is in de eerste plaats een handboek voor de opleiding master in de industriële wetenschappen elektronica-ICT. De klemtoon ligt op het vakgebied digitale elektronica met onder andere: logische poorten, talstelsels, rekenlogica, finite state machines, ADC, DAC,... Het laatste hoofdstuk behandelt de werking van computer hardware zoals harde schijven, SSD's, geheugens, DVD's, enz. Deze publicatie is uiteraard ook geschikt voor iedereen die wat meer wil weten over digitale elektronica.
Keywords: Digitale techniek; Elektronica