Het mannetje van takken - Vernelen, Aag, 1980-; Kuijl, Eefje, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Erik gaat buiten spelen, in het bos. Maar hij verveelt zich. Had hij maar een vriendje om mee te spelen! Met wat takjes die hij in het bos vindt, maakt hij een leuk mannetje.
Keywords: Vriendschap