Experimentele vaardigheden : boek 1: veiigheid, algemene, chemische en microbiologische vaardigheden - Geuens, Eva, ....-; Reyniers, Kathy, ....-; Dewilde, Sylvia, ....-; Moens, Luc, 1954- (Gent : Academia Press, 2015)
Dit boek richt zich op alle studenten van universiteit en hogeschool die in aanraking komen met chemische en biomedische practica. Het behandelt achtereenvolgens de algemene vaardigheden, de chemische vaardigheden en de microbiologische vaardigheden. De tekst is uitvoerig geïllustreerd met foto's en tekeningen.
Keywords: Scheikunde