Tabellenboek voor metaaltechniek - Dax, Wilhelm, ....-; Gundlfinger, K., ....-; Häffner, W., ....- (Mechelen : Plantyn, 2014)
Het tabellenboek voor metaaltechniek bevat in zes hoofdstukken alle formules, tabellen, technische bewerkingsmethoden en sturingen, die voor alle technische opleidingen en in de beroepspraktijk van de mechanicasector onontbeerlijk zijn.
Keywords: Metaalbewerking