Elektronische vermogencontrole : volume 1: vermogenelektronica - Pollefliet, Jean, 1937- (Gent : Academia Press, 2015)
Wil je snel iets weten over een aspect van de vermogenselektronica, pak dan als eerste dit boek. Het bestrijkt alle onderwerpen van het vakgebied en kan desondanks in detail treden met duidelijke uitgewerkte numerieke praktijkvoorbeelden. Een must voor iedere ingenieur.
Keywords: Elektronica