Nesten : hoe gezinnen echt leven - Adriaenssens, Peter, 1954-; Rawoens, Wouter, ....- (Tielt : Lannoo, 2012)
Wat maakt een woning tot een thuis? Het leven van twaalf gezinnen in foto's: feestjes, de ochtend- en avondspits, zusterliefde en broedertwisten... De auteurs willen de gezinnen en hun woningen ongekunsteld in beeld brengen: van foto's en tekeningen tot opengeslagen kranten en rondslingerend speelgoed.
Keywords: Opgroeien; Opvoeden