Innovatiemanagement - Huizingh, Eelko, 1961- (Amsterdam : Pearson, 2015)
Innovatie is hot. In mediadiscussies wordt regelmatig de noodzaak van innoveren benadrukt. Tegelijkertijd klinkt vaak de verzuchting dat 'het' niet goed gaat met innoveren. Bedrijven en overheden inno¬veren te weinig en er gaat te vaak wat mis. Kortom, we moeten meer en beter innoveren! Innovatie: proces en kwaliteit Innovatiemanagement maakt duidelijk dat innoveren niet altijd eenvoudig is, maar wel voor elke organisatie noodzakelijk én mogelijk is. Dit boek beschrijft hoe je innoveert, hoe je innovatie stimuleert en hoe je vervolgens tot succesvolle resultaten komt. De focus ligt daarbij ten eerste op het innovatieproces. Ten tweede wordt de aandacht gericht op de kwaliteit van het innovatieve klimaat in een organisatie.
Eerder verschenen o.d.t.: Innovatie : succes is geen toeval