Interne communicatie tot de 4e macht : informeren, verbinden, betrekken en veranderen in 12 cases. - BViC (Brussel : Politeia, 2016)
Informeren en realisatie, verbinden en regie, betrekken en advies, veranderen en reputatie. Vier woordenkoppels di samen de puzzel van interne communicatie vormen en die garant staan voor een impactvolle interne communicatie. BViC inspireert je in dit boek met drie mooie voorbeelden in elk van de vier puzzelstukken. Zo leer je hoe je de interne communicatie van jouw organisatie tot de 4e macht kan verheffen.
Keywords: Communicatie ; organisaties