Organiseer jezelf zonder je hoofd te verliezen - Fox, Janet S., ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2014)
Is jouw schoolbank een beestenboel? Besteed je een hoop tijd aan het zoeken naar spullen die je nodig hebt, om je huiswerk te maken? Organiseer jezelf zonder je hoofd te verliezen. Dit boek staat boordevol tips om je schoolbank en andere totale trope (zoals je schooltas) aan te pakken. Kijk snel binnen en leer hoe! _ Breng al je spullen op orde (zodat je ze kan vinden wanneer je ze nodig hebt). _ Ga goed om met je tijd (zodat je meer tijd hebt om leuke dingen te doen). _ Maak plannen voor huiswerk en langlopende taken. _ Maak betere nota's. _ Reken af met afleiding. _ En veel meer. Je zal goede raad vinden, trucs voor het geheugen, handige hulpmiddelen en malle tekeningen. Je zal zelfs het geheim ontdekken hoe je elke dag op tijd klaar kan zijn voor school. Dat is heel wat beter dan te moeten rennen voor je schoolbus met je pyjama nog aan! Maak je geen zorgen: je zal niet veranderen in een superordelijk perfect kind. Je zal wél minder stress hebben en meer succes - op school, thuis en in het leven.
Keywords: Opruimen; Schoolleven