De basisprincipes van blockchaintechnologie in 25 stappen - Drescher, Daniel, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2018)
In 25 overzichtelijke stappen beschrijft dit boek de basisprincipes van de blockchaintechnologie. Er wordt geen gebruik gemaakt van wiskundige formules, programmacode of computerwetenschappelijk jargon. U hoeft bovendien niet te beschikken over voorafgaande kennis op het gebied van informatica, wiskunde, programmeren of cryptografie. De terminologie wordt uitgelegd aan de hand van heldere visuals, analogieën en metaforen. Dit boek slaat een brug tussen puur technische boeken over de blockchain en louter op het bedrijfsleven gerichte boeken. Het doet dit door zowel de technische concepten achter de blockchain als hun rol in businesstoepassingen uit te leggen.