Wie ben je, Alana? - Rogiers, Dieter, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3380) 12. Wie ben je, Alana? – Dieter Rogers (scifi) (15/06/2018) met tekeningen van Stieven Van der Poorten Alana werkt mee aan een experiment op het werk van haar moeder. Ze moet daar chatten met een computerjongen, Charles. Na een tijdje vermoedt Alana dat ze voor de gek wordt gehouden en dat Charles een echte jongen is. Ze gaat op onderzoek uit. - verliefdheid ; computer ; experiment
Met tekeningen van Stieven Van der Poorten
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad