Wannes gaat naar school - Amant, Kathleen, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2013)
Het is voor kleine Wannes de eerste dag in de kleuterschool! Kijk mee wat hij allemaal doet en leert. Dit vrolijke prentenboek kun je gebruiken om je peuter op een speelse manier voor te bereiden op zijn eerste schooldag. Elk moment van de dag wordt op een eenvoudige en aantrekkelijke manier in beeld gebracht.
Keywords: School