Hulpwaaier autisme in de klas : autismevriendelijke tips en strategieën bij de hand - Brewer, Robin, ....- (Zoetermeer : Pica Educatief, 2017)
De Hulpwaaier Autisme in de klas is een handig middel voor leerkrachten en andere professionals die werken met kinderen met een autisme spectrumstoornis. Op een overzichtelijke manier, gerangschikt op kleur, staan tips en strategieën in de verschillende secties, waaronder leeromgeving, wijzigingen in dagelijkse routine, communicatie en gedrag. De waaier is geschikt voor zowel PO als VO.
Keywords: Autisme