Buitenlandse handel : van verkoop tot betaling en financiering - Lahousse, Veerle, ....-; Verstraete, Claire, ....-; Walters, Beatrijs, 1948- (Antwerpen : De Boeck, 2018)
Het boek behandelt o.a. volgende thema's: de verkenning van de markt de onderhandeling over alle aspecten van de verkoop de afhandeling van de verzending van de goederen naar buitenlandse markten de betaling, de financiering en risico's van buitenlandse handel Naast de theorie worden alle behandelde onderwerpen duidelijk geïllustreerd met geactualiseerde documenten, verhelderende schema's en praktische voorbeelden.
Buitenlandse handel is een leidraad voor ieder die wil kennismaken met de verschillende stappen, vanaf de verkoop tot de betaling, die nodig zijn om een internationale handelstransactie tot een goed einde te brengen.