Krak! : Wiskunde voor hoogbegaafden - Devos, Nico, ....-; Dhuyvetter, Tim, ....- (Brugge : Die Keure, 2017)
Krak is een wiskunde-aanbod voor hoogbegaafde leerlingen Thematische wiskundebundels voor de hoogbegaafde leerling Gericht op zelfstandige verwerking Spreekt leerlingen aan op hun leren leren: gebruikmaken van strategieën, leren aanpakken van iets dat niet vanzelfsprekend is... Geen tempodifferentiatie voor de snelle werker, maar een hoger verwerkingsniveau voor de hoogbegaafde leerling Voor leerlingen die de basisdoelen van het leerjaar al beheersen, dus inzetbaar naast elke wiskundemethode
Keywords: Wiskunde ; basisonderwijs ; hoogbegaafden