Communicatieplanner - Michels, Wil J., 1956- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2018)
De Communicatieplanner behandelt op een praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan. In de herziene editie behandelt de auteur uitgebreid de aanpak van corporate communicatie. Daarna gaat hij dieper in op de aanpak van interne en externe marketingcommunicatie. Elk plan sluit af met een contentstrategie. Daarom wordt ook een nieuw hoofdstuk aan contentstrategie gewijd.
Keywords: Communicatieplan; Corporate communicatie; Marketingcommunicatie