Succes met big data : officieel trainingsmateriaal bij het Big Data Foundation- en Practitioner-certificaat - Van der Zee, Wiebe, ....-; Van der Zee, Bert, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2016)
Data staat in de belangstelling. Big Data zijn hot! Veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen, grijpen data aan als onmisbaar hulpmiddel. Bovendien wil iedereen weten hoe nu om te gaan met Big Data. Hoe ver is de concurrent? Waar is dat perfecte systeem waarmee ik op voorsprong kan komen? Voor velen blijft de Big Datawereld ongrijpbaar en moeilijk te doorgronden. Big Data heeft een magische klank gekregen. In dit boek worden de Big Datawereld, de aanpak, de mogelijkheden en de toepassingen stap voor stap uitgelegd. Begrippen als datamining en predictive analysis gaan leven. Gericht op de praktijk en het gebruik. De auteurs beschrijven in heldere bewoordingen de basis, maar gaan ook dieper in op gevorderde onderwerpen. Met dit boek kan iedereen met Big Data aan de slag en tot verrassende resultaten komen! Voor wie zich wil onderscheiden in de Big Data markt hebben Arjan Burger (Eduvision) en auteur Bert van der Zee de certificeringen Big Data Foundation en Big Data Practitioner ontwikkeld. Dit boek vormt de basiskennis voor de certificering en is hiermee onlosmakelijk verbonden.
Keywords: Datamining