Adobe Indesign CC : classroom in a book : de officiële training van Adobe - Kelly Kordes Anton, ....-; DeJarld, Tina, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2018)
Adobe Illustrator CC Classroom in a Book behandelt in vijftien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Illustrator. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe Illustrator CC. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent.
Nederlandstalige editie
Keywords: InDesign CC