Adobe Photoshop CC : classroom in a book : de officiële training van Adobe - Faulkner, Andrew, 1978-; Chavez, Conrad, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2018)
Adobe Photoshop CC Classroom in a Book behandelt in vijftien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Photoshop. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe Photoshop CC. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Leer digitale foto's te corrigeren, verbeteren en vervormen, afbeeldingscomposities te maken en afbeeldingen voor te bereiden voor druk of internet. Automatiseer taken met handelingen. Stel video's samen en bewerk videomateriaal, waaronder overgangs- en bewegingsefecten. Gebruik gereedschappen die inhoud behouden om afbeeldingen naadloos te repareren. Creëer en orden voorinstellingen van aangepaste penselen. Bereid 3D-objecten voor om geprint te worden. Coördineer ontwerpen met meerdere tekengebieden en exporteer ze voor mobiele apparaten. Deel items met teamleden en werk ze eenvoudig bij. Voeg geavanceerde typografische effecten en symbolen toe.
Nederlandstalige editie
Keywords: Photoshop CC