Design X50 : Designregio Kortrijk Award. Innovatieve producten uit de regio Kortrijk - Creve, Leen, ....-; Design regio Kortrijk; Michiels, An, ....-; Serulus, Katarina, 1988- (S.l. : Hannibal Publishing, 2017)
Twee jaar geleden bestonden deze vijftig designideeën nog niet. Nu wel. Dankzij denkers en doeners uit Designregio Kortrijk.
Keywords: Design ; kunst