Financieel boekhouden - Gaeremynck, Ann, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2018)
Alle rubrieken van de jaarrekening en de bijbehorende rekeningen komen in dit boek uitvoerig aan bod, met waar nodig verwijzingen naar het boekhoudrecht en naar de adviezen van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen.
Dit boek is bestemd voor studenten hoger onderwijs en voor diegenen die zich meer willen verdiepen in de verschillende aspecten van het boekhouden. Aan de hand van vele voorbeelden worden de boekhoudkundige technieken en de verschillende Belgische boekhoudregels verduidelijkt en omgezet in de praktijk.
Keywords: Boekhouden