Adobe Illustrator CC : classroom in a book : de officiële training van Adobe - Wood, Brian, ....-; Chavez, Conrad, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2018)
Adobe InDesign CC Classroom in a Book behandelt in vijftien lessen de belangrijkste mogelijkheden van InDesign. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe InDesign CC. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent.
Nederlandstalige editie - 2018 release
Keywords: Illustrator CC