Basisboek methoden en technieken : kwantitatief praktijkgericht onderzoek op wetenschappelijke basis - Baarda, Ben (Dirk Benjamin), 1947- (Groningen : Noordhoff, 2017)
Basisboek Methoden en Technieken behandelt de belangrijkste onderzoeksbegrippen en -principes en licht ze toe met duidelijke voorbeelden uit verschillende disciplines, zoals de sociale pedagogie, HRM en communicatie.
Keywords: Kwantitatief onderzoek; Onderzoeksmethoden