Maatschappelijk verantwoord ondernemen - Bossink, Bart, ....-; Masurel, Enno, 1959- (Groningen : Noordhoff, 2017)
De toegankelijke introductie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat uitgebreid in op deze relatief nieuwe en interessante organisatieverandering. Het boek laat studenten kennismaken met de basisbegrippen en inzichten van deze ondernemingsvorm en biedt een goed fundament voor de toekomstige beroepspraktijk.
Keywords: Verantwoord ondernemen