Economie vandaag 2018 - De Cnuydt, Ivan, 1958-; De Velder, Sonia, ....- (Gent : Academia press, 2018)
Economie Vandaag biedt de meest complete en uitgebalanceerde inleiding tot het opleidingsonderdeel economie in het hoger onderwijs. Het boek slaat een brug tussen economische theorie en actualiteit. Op die manier is het een aantrekkelijk instrument om op een gestructureerde wijze kennis van en inzicht in het economisch leven en zijn samenhangen te verwerven. De auteurs besteden uitgebreid aandacht aan thema's zoals armoede, vergrijzing, milieu, ontwikkeling, schuldgraad, ...
Met digitale studiehulp
Keywords: Social Sciences and Humanities. Economics -- Economics (General).