Blauwe economie : versie 2.0 : 200 projecten geïmplementeerd, 4 miljard euro geïnvesteerd, 3 miljoen banen gecreëerd - Pauli, Gunter, ....- ([Amsterdam] : Nieuw Amsterdam, 2017)
Duurzame initiatieven voor productie en consumptie, geïnspireerd op ecosystemen. Bijvoorbeeld: paddenstoelen kweken op koffiebonenpulp, slachtafval gebruiken voor de wormenteelt, waterdamp opvangen op de manier van de Namibische woestijnkever en zonne-energie opwekken volgens het proces van fotosynthese.
The blue economy
Keywords: Duurzaam ondernemen