Beurssucces : 77 tips om met verstand van beurzen je doelen te bereiken - Monballieu, Angélique, ....- ([Breda] : Expertboek, 2018)
Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek. Want een beursdeelname is echt meer dan alleen een paar dagen op een stand staan. Een beurs vraagt een goede voorbereiding, een goed getraind beursteam en een gedegen opvolging. Als je het op de juiste manier aanpakt, dan leidt een beursdeelname tot grote groei van je bedrijf. Aan de hand van de BEURSSUCCES-methode helpt Angélique je in 77 tips bij de voorbereiding van je beurs. Zodat je zonder stress deelneemt aan de beurs en je BEURSSUCCES groeit.
Keywords: Beurs