De blik van Bourlon : Hans Bourlon; ill.: Randall Casaer. - Bourlon, Hans, ....- (Roeselare : Roularta, 2017)
In De blik van Bourlon gunt de gedreven ondernemer ons met veel gevoel voor humor en zelfrelativering een inkijk in zijn leven als CEO van Studio 100. Hans Bourlon zoekt al schrijvend waar het echt om draait in het leven en hij schetst hoe hij menselijkheid, zingeving en stilte vindt. Tegelijk legt hij raak en precies de Vlaamse ziel van vandaag bloot. Je ontdekt hoe het er achter de schermen van Studio 100 aan toegaat. Je leest over het succes, de tegenslagen en ook de menselijke drama's die ondernemen soms met zich meebrengt. Dit boek maakt je aan het lachen, bezorgt je een krop in de keel en stemt je tot nadenken.
Keywords: Ondernemen