Nerf : natuurwetenschappen voor B-stroom : leerwerkboek. (Mechelen : Plantyn, 2018)
Laat je leerlingen natuurwetenschappen zelf ontdekken. Vertrek vanuit een waarneming. Zo kom je op een intuïtieve manier tot de theorie. Studeren wordt plots een stuk actiever en haalbaarder voor je leerlingen. Een verademing voor hen én voor jou!
Keywords: Natuurwetenschappen -- Secundair onderwijs