Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen : hoe mensen Parkinson beleven - Nouws, Ad, ....- (Koog aan de Zaan : Poiesz Uitgevers, 2018)
Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. In die zin is dit boek geschreven van 'binnenuit'. Het boek ordent de terugkerende elementen in de verhalen van mensen met parkinson. Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson 'vanbinnen' teweegbrengt.
Keywords: Ziekte van Parkinson