Een miljoen voor middernacht - Verhasselt, Sarah, 1988- (Averbode : Averbode, 2018)
(3381) 1. Een miljoen voor middernacht - Sarah Verhasselt (misdaad) met tekeningen van Hans Boeykens Twee criminelen gijzelen een klas. Krijgen ze een miljoen euro voor middernacht, dan laten ze de leerlingen vrij. Ze weten echter niet dat Tim, een jongen die gepest werd, verstopt zit in de kast. Of dat Nora, een dappere klasgenote, niet zomaar van plan is om de gijzelaars hun zin te geven. - school - gijzeling - pesten
Met tekeningen van Hans Boeykens - Bekroond met de Averbode Verhalenprijs 2017
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad