De nachttrein naar nergens - Hanssen Sr., Leander, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3382) 2. De nachttrein naar nergens - Leander Hanssen (griezel) met tekeningen van Eric Bouwens Andreas neemt met zijn familie de nachttrein naar Zwitserland. Hij heeft zo veel broers en zussen dat er iemand in de coupé van de buren moet slapen. Zo belandt Andreas bij de geheimzinnige meneer Vanderpiere en zijn familie.
Met tekeningen van Eric Bouwens
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad