Red Harry! - de Vos, Cora, 1949- (Averbode : Averbode, 2018)
1. Red Harry! Cora de Vos – illustraties: An Van Dooren In het restaurant van de vader van Toon leeft een reuzenkreeft. Hij is zo groot, dat niemand hem wil opeten. Na een tijdje hebben de kreeft en de jongen een hechte band opgebouwd. Toon is er zelfs van overtuigd dat Harry, de kreeft, hem herkent en hem begroet elke keer hij tegen het aquariumvenstertje tikt. Maar helaas, de kok vindt dat de tijd gekomen is om Harry klaar te maken… Slaagt Toon erin om zijn geliefde kreeft te redden?
Leesniveau: AVI 6 - AVI E4