Ik heb een plan! - Lacas, Béatrice Ruffié, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
2. Ik heb een plan! Béatrice Ruffié Lacas – illustraties: Yuio Luca is in de war: het is nu al de zoveelste keer dat zijn ouders hem een bezoekje komen brengen in zijn kamer, omdat “ze moeten praten”. Ze doen de laatste tijd een beetje vreemd: ze zijn steeds aan het konkelfoezen. Luca vraagt raad aan zijn beste vrienden. Zij hebben een vermoeden van wat er gaande is … en hebben een plan om de waarheid aan het licht te brengen!
Leesniveau: AVI 6 - AVI M5