Op appeljacht! - Geyskens, Emy, 1982- (Averbode : Averbode, 2018)
Elena wil samen met papa een appelcake bakken voor haar verjaardag. Maar in de supermarkt zijn alle appels op. Ook in de buurtwinkel vinden ze er geen, en de markt is net opgeruimd. Dan gaan ze op appeljacht in de pluktuin. Samen met papa en haar vriendjes bakt Elena een lekkere, unieke cake.
Keywords: Boerderijen