Anna maakt ruzie - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Als Anna en haar broertje Lars samen spelen, krijgen ze opeens ruzie om de pop van Anna. Van mama moeten ze afkoelen en dan sorry zeggen …
Boektoppers 2018-2019: jongste kleuters
Keywords: Boos zijn