Karel gaat zwemmen - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2018)
Karel gaat met mama zwemmen. Na het kleedhokje, de douche en het voetbadje komen ze in het zwembad. Vooral de glijbaan is heerlijk!
Boektoppers 2018-2019: jongste kleuters
Keywords: Beweging - Sport