Ridder Roel : de drakenvechter - Dijkstra, Aron, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Ridder Roel wil dolgraag de draak Breekhoorn verslaan. Maar dar heeft de draak helemaal geen zin in. Steeds verzint hij nieuwe smoesjes …
Boektoppers 2018-2019: oudste kleuters
Keywords: Fantasiefiguren