Prinses Anna - Franck, Ed, 1941-; Nauwelaerts, Kris, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Op een dag gaan de ouders van prinses Anna uit elkaar. Alles wordt netjes in tweeën verdeeld. Maar er is maar één prinses Anna, hoe verdelen ze die? > Themaboek 'Twee huizen' - Echtscheiding ; kinderen
Boektoppers 2018-2019: oudste kleuters
Keywords: Familie -- Echtscheiding