Nippertje - Visser, Rian, 1966-; Smit, Noëlle, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Elke ochtend roept mama: ‘Opschieten, Nippertje!'. Maar Nippertje heeft nog zoveel te doen, hij is altijd te laat. Toch komt hij één keer precies op tijd!
Boektoppers 2018-2019: oudste kleuters
Keywords: Tijd