De slimme kat - Imai, Ayano, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Een arme schoenmaker heeft geen klanten meer. Zijn kat vindt een rijke tovenaar als nieuwe klant. Maar hij wil niet betalen. De kat verzint een list …
Boektoppers 2018-2019: oudste kleuters
Keywords: Slim zijn