Hier is pier - Visser, Rian, 1966-; Timmers, Leo, 1970- (Wommelgem : Van In, 2018)
AVI Start - AVI E3 Pier is een beetje lui, maar dan valt zijn oog op de mooie Mier. Mier is niet lui, dus moet Pier wel in actie komen om op te vallen. > GROEIBOEK
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 1