Een paard voor Rik - Dijkstra, Lida, 1961-; van Egeraat, Els, 1960- (Wommelgem : Van In, 2018)
Een paard voor rik Lida Dijkstra & Els van Egeraat AVI M3 Als het paard van de koetsier zijn been breekt, wil de koetsier hem niet meer. Maar Rik wel! Het indianenmeisje Maan helpt Rik. Maar dan verdwijnt het paard …
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 1