Meester Frank en Lowie - Vermeulen, Moniek, 1959-; Wauters, Florence, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
AVI E3 De ouders van Lowie zijn net gescheiden. In de papaweek mist hij zijn mama, en omgekeerd. Maar dan geeft meester Frank hem twee schriftjes. > Themaboek 'Twee huizen'
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 1