Knor is een held - Berndes, Monique, ....-; Janssen, Mark, 1974- (Wommelgem : Van In, 2018)
AVI M4 Sem leert zijn varken Knor een kunstje voor een wedstrijd op school. Maar in de klas gaat het helemaal mis. Is Knor dan niet de beste?
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 2