Uit elkaar - Puts, Vernonique, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
AVI M5 De ouders van Acht maken steeds meer ruzie. Op een dag zeggen ze dat ze uit elkaar gaan. Acht is boos. Is familie dan niet voor altijd? > Themaboek 'Twee huizen' - Echtscheiding ; kinderen
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 2